суботу, 31 березня 2012 р.

ЦИФРОВИЙ КОНКУРС 2

03.04.2012 РОКУ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ПОВТОРНИЙ “ЦИФРОВИЙ КОНКУРС” В МУЛЬТИПЛЕКСАХ МХ-5 (РЕГІОНАЛЬНІ ТА МІСЦЕВІ МОВНИКИ).
Ймовірні претенденти на 2 місця по Рівному:
Місцеві – ТОВ ТРК РИТМ та ТОВ ТРК РІВНЕ 1
Регіональні – ТРК ЕРА, канал 24, Малятко ТБ, ZIK, UBR, Tvi.

Украинцы купят более 1 млн. цифровых приставок за год: прогноз


На допомогу керівникам ТРО
Презентаційні матеріали ТОВ "Зеонбуд" про розбудову національної мережі цифрового ефірного телемовлення із конференції 31.12.2012
Досвід європейських країн у впровадженні цифрового телебачення (за матеріалами Міжнародної конференції в рамках Програми головування України в Комітеті міністрів Ради Європи. «Цифрове мовлення в Європі: правові, регуляторні та технічні аспекти»)
Підготовлено роз’яснення стосовно питань впровадження цифрового телемовлення, які найчастіше виникають у мовників

2 коментарі:

володимир сказав...

Генеральний директор каналу ТВі Микола Княжицький заперечує інформацію компанії New Media Holding (NMН), підконтрольної бізнесмену Володимиру Гусинському, про те що структура залишається законним власником 50% пакета каналу TBi. Про це він заявив у коментарі «Телекритиці».
«New Media Holding ніколи не була власником каналу ТВі і не може ним залишатись. Хто наш власник - можна подивитись у Нацраді в нашій ліцензії, - сказав пан Княжицький. - Безпосередньо ні Гусинський, ні Кагаловський ніколи власниками каналу не були і статутний фонд каналу становив аж 40 тис. грн ($5 тис.). Це відкрита інформація. Канал заснував я особисто, але потім власність була переоформлена. Власником каналу є Seragill Holdings Ltd., акціонером є Кагаловський. Я ці документи підписував, і це ніяк не оскаржується».Також, він наголошує, що інформація NMН про те, що «сторона Кагаловського вже програла два судових позови в Лондоні й, згідно з рішенням суду, зобов'язана оплатити судові витрати» не відповідає дійсності: «Це є чистої води брехня. Ніяких таких рішень не було і близько. Всі документи та папери щодо каналу підписував я. Однак я про цей суд нічого не знаю, мене до нього ніхто не викликав, тобто каналу ТВі це не стосується».Водночас він підтвердив, що триває розгляд справи у Верховному Суді штату Нью-Йорк. Однак Микола Княжицький стверджує, що цей процес не має ніякого стосунку до власності каналу. За його словами, у США суть суперечки полягає в тому, що Костянтин Кагаловський звинувачує Володимира Гусинського в підкупі та шахрайстві, а пан Гусинський відстоює свої фінансові права. «Суд має присудити фінансову компенсацію одному або іншому, але на власність ТВі це ніяк не впливає. Це суперечки між двома фізичними особами, і на канал вони не мають впливу. Якби мали, то мене б туди покликали».Пан Княжицький нагадав, що й Борис Березовський не має стосунку до каналу.Повідомлення про Березовського і Гусинського він вважає чорним піаром проти каналу. «На сьогодні ми залишились єдиним каналом, який жодним чином не контролюється владою. Як можна нас побороти? Частоти у нас забрали, тепер нас необхідно скомпрометувати. У чиїйсь хворій уяві з'явилась думка про те, що якщо вони скажуть, що нас купив Березовський, то це буде компрометація. Мабуть, тому що вони працюють з російськими технологами. Так вирішили злякати, потім вирішили злякати Гусинським».
Нагадаємо, нещодавно з'явилося повідомлення про те, що TBi перейшов під контроль Бориса Березовського, який перед тим зайняв місце Володимира Гусинського в складі власників. Генеральний директор каналу Микола Княжицький цю інформацію заперечив.
Костянтин Кагаловський, який називає себе бенефіціаром компаній, що володіють ТВі, теж заявив, що це неправда і що «Гусинський більше 2 років як вигнаний з каналу ТВі за шахрайство».У свою чергу компанія New Media Holding (NMН), підконтрольна бізнесмену Володимиру Гусинському, повідомила, що судовий процес по відновленню її права власності на 50% каналу ТВі вступив у заключну фазу у Верховному Суді штату Нью-Йорк.

makcmedia сказав...

Директором телегруппы Виктора Пинчука StarLightMedia, которая объединяет телеканалы ICTV, CTБ, Новый, а также музыкальные каналы М1, М2 и спутниковый телеканал QTV, назначен Владимир Бородянский. Эту позицию он будет совмещать с должностью генерального директора телеканала СТБ.
Александр Богуцкий, ранее руководивший телегруппой StarLightMedia, продолжит возглавлять телеканал ICTV, займет должность члена правления инвестиционно-консалтинговой группы EastOne, где совместно с топ-менеджментом группы займется реализацией стратегий по управлению бизнесами, находящимися под мандатом EastOne.
«Мы благодарны Александру Богуцкому и команде StarLightMedia за достигнутое лидерство на телевизионном рынке. Планируя и дальше наращивать собственное производство сериалов, фильмов, развлекательных программ, а также осваивать новые направления с целью развития телегруппы в один из ведущих медиахолдингов Европы - мы приняли решение о назначении Владимира Бородянского руководителем StarLightMedia. Мы уверены, что его богатый управленческий опыт, успешный запуск и развитие ряда собственных проектов телеканала СТБ, а также глубокое понимание происходящих на медиарынке процессов, будут полезны при достижении амбициозных целей, поставленных перед телегруппой», - отметила Елена Пинчук, глава наблюдательного совета телегруппы StarLightMedia.
«Владимир Бородянский прошел в нашей команде отличный путь, став уверенным телевизионным менеджером и лучшим производителем телевизионного контента в нашей стране. Мы достигли вместе прекрасных результатов, не останавливаемся на достигнутом и открыты к новому», - подчеркнул Александр Богуцкий.
«Новое время диктует новые вызовы. Мы хотим и должны стать более дерзкими, профессиональными и эффективными. Мы продолжим строить Медиагруппу - лучшую не только в производстве телевизионных программ и продаже рекламы, а и в новых видах продаж, цифровых технологиях, производстве фильмов и сериалов», - прокомментировал свое назначение Владимир Бородянский.