четвер, 6 вересня 2012 р.

УГКЦ

1 коментар:

Анонім сказав...

Найбільшим сімейним кланом у парламенті може стати родина нинішнього глави МНС, колишнього глави адміністрації президента Ющенка Віктора Балоги.

Він не ризикнув виставляти на вибори свій "Єдиний центр", зате в округах на Закарпатті партія висунула 4 кандидатів – самого Балогу (69 округ), його рідного брата Івана (73), рідного брата Павла (округ 71) та двоюрідного брата Василя Петьовку.

В декларації кандидатів Павло Балога, який очолює сімейну фірму "Барва", показав дохід трохи більше мільйона гривень. А брат Іван, який працює головою закарпатської облради, лише 180 тисяч.

Якщо Балозі вдасться пройти до парламенту з усіма родичами, то він може непогано заробити у торгах за нові партії "тушок".

Друге місце після Балог за амбіціями займає родина екс-президента Ющенка. В Раду намагається потрапити сам президент як №1 списку "Нашої України", його племінник Ярослав (№ 12 списку), брат Петро та зять Олексій Хахльов.

Петро Ющенко буде пробувати сили в 161 округу на Сумщині. При цьому, зважаючи на імена конкурентів, має непогані шанси там перемогти, якщо родина Ющенка ще не стала кісткою в горлі місцевим жителям. Щоправда, штаб Ющенко выдкрив лише у вересні, а в округ навідався лише раз.

Олексій Хахльов балотується у 153 окрузі на Рівненщині. Як відомо, родина голови правління Славутського рубероїдного заводу мешкає в Острозі. Там же він збудував парк-готель "Швейцарія".