середа, 30 травня 2012 р.

"НАШІ" У "ШВЕЙЦАРІЇ"

ТРИ ПРОТИ ОДНОГО.../НАТИСНУВШИ-ПРОЧИТАТИ, ПРОЧИТАВШИ-ПРОЖУВАТИ/

У Ющенка не хочуть йти з Яценюком і Ко на вибори


12 Кві 2012
О Ющенко-строителе и несуществовании Богословской. Костенко англійською мовою проповідує здобування освіти, Ющенко встановлює кондиціонери та здійснює покрівельні роботи, а Богословська, Литвин та ...
18 Бер 2012
Соседями Ющенко на новом месте станут нынешний вице-премьер Сергей Тигипко, глава "Киевэнерго" Иван Плачков, нардеп-бютовец Сергей Соболев. Ющенко строит себе "домик" в Новых Безрадичах (фото) ...
03 Бер 2012
Третьего Президента Украины Виктора Ющенко можно сравнить с прилукским полковником Иваном Носом, впустившим войска соратника Петра I Александра Меншикова в осажденный Батурин. Такое мнение в ...
01 Бер 2012
За словами Кузьміна, слідчі генеральної прокуратури на сьогодні не мають жодних доказів про навмисне отруєння Ющенка. ... Кузьмін наголосив, що Ющенко має право здати кров, але це не є його обов'язком.
1
2

3 коментарі:

АЛАВЕРДИ сказав...

У вівторок Рівне відвідали представники зовнішньої незалежної місії з оцінки діяльності ПРООН муніципальної програми врядування сталого розвитку (МПВСР). Гості зі Швейцарії вирішили особисто перевірити, як у нашому місті реалізовуються заявлені в рамках програми проекти, повідомляє Сім Днів.

– Муніципальна програма врядування сталого розвитку реалізовується в Україні в 29 населених пунктах ще з 2004 року, – розповідає начальник відділу підтримки проектів ООН управління економіки Рівного Петро Вахнюк. – З 2004-го до 2011 року ми реалізували 83 проекти загальною вартістю 10 мільйонів гривень. Цього року реалізуємо 29 проектів на суму 4,8 мільйона гривень. Тому швейцарці приїхали подивитися, як ми впроваджуємо в життя всі заплановані в рамках програми задуми.

Під час візиту закордонні гості зустрілися з місцевою владою, обговорили стратегічні питання, що стосуються нинішньої і майбутньої співпраці. Відбулася зустріч із представниками Асоціації ОСББ з метою обговорення її ролі в ефективному управлінні житловим фондом та її потреб. Швейцарці побували також на об’єктах, реалізованих у рамках програми.

Результатами ефективності нашої роботи іноземці залишилися задоволені. З Рівного представники зовнішньої незалежної місії з оцінки діяльності ПРООН/ МПВСР поїхали до Вінниці – оцінювати, наскільки ефективно тратять швейцарські гроші там.

http://www.volynnews.com/news/interesting/ianukovych_i_iushchenko_u_shveytsariyi_zhyvut_v_odnomu_budynku/ сказав...

Протягом багатьох років українські президенти та олігархи зупиняються у приватному доходному будинку родини Heldstab «Villa Surlej» в Швейцарії. Саме тут вони проводять зимові відпустки та мешкають під час проведення Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Про це повідомляє ТСН.

Депутат Київради Олексій Давиденко у своєму блозі розповів, як домовласники герр Хайнц і фрау Естер показали йому будинок, в якому щороку гостюють Віктор Янукович і Віктор Ющенко, про що свідчать численні фотографії на стінах будинку.

З вікон досить скромної триповерхової вілли відкривається розкішний краєвид на Швейцарські Альпи і озеро Давос. В будинку є 4 апартаментів з вітальнями, їдальнями, кухнями, санвузлами, а також кімнатами господарів.

Проживання на «Villa Surlej» коштує 1000 швейцарських франків за добу за весь будинок, або 350 швейцарських франків за окремі апартаменти.

Анонім сказав...

РІВНЕ-СТАВКИ (ч/з ОБАРІВ) 5.40, 6.50, 8.00, 9.10, 10.20, 12.10, 13.20, 14.30, 15.40, 16.50, 19.10, 20.20