четвер, 12 квітня 2012 р.

О Ющенко-строителе и несуществовании Богословской. Костенко англійською мовою проповідує здобування освіти, Ющенко встановлює кондиціонери та здійснює покрівельні роботи, а Богословська, Литвин та Яценюк узагалі не існують. Саме такі висновки ми могли би зробити, якби послуговувалися для оцінки політиків та колишніх претендентів на пост президента – їхніми ж персональними сайтами. Колись Білл Гейтс казав: якщо ти не представлений в інтернеті – ти не існуєш.

1 коментар:

Олег Медведєв Політтехнолог, віце-президент Української PR-Ліги сказав...

Кремлівська Пасха. ''Православні'' Бенкендорф та Арфуш розписали прямі трансляції. Воскресіння почнеться із Москви – із Храму Христа Спасителя. І Герман з ними!
13 квітня 2012, 12:03
Версія для друку Коментарі 17

Очам своїм не вірю. Зазирнув в розклад Великодніх богослужінь Першого Антинаціонального, яким керують "православні" Бенкендорф та Арфуш. Вперше за всю історію незалежності, протягом якої і склалася традиція подобних трансляцій, державне українське телебачення протягом цілої години крутитиме службу із Москви, із Храма Христа Спасителя, неначе її не покажуть російські канали.

Потім протягом 20 хвилин канал зробить прямі включення із служб в 3-3 храмах різних конфесій, після чого торжество московського православ'я триватиме майже цілих дві години: аж до другої ночі час віддано Лаврі, тобто МП. Лише на четверту ранку, коли одні вже сплять, а інші ще сплять керівництво Першого, неначе знущаючись, поставило в розклад службу із Володимирського собору ненависному їм Київському Патріархату.

І в неділю зранку для УПЦ КП Бенкендорф виділив найгірший час, після 12-00. А найкращий знову таки віддано УПЦ Московського Патріархату.

Це ще не все. В суботу Перший покаже інтер'вю з Кирилом і фільм про Предстоятеля УПЦ МП Володимира. В неділю Бенкендорф повторить цей фільм, а втретє його можна подивитися ще ц на "Ері". "Ера" на "Великдень" також повторить інтер'вю з Кирилом, вже показане напередодні Першим. Патріархи Філарет чи Святослав подібної уваги не удостоєні.

Ось вся ціна звіздєжу Банкової із вуст самого Януковича та його гуманітарші Герман про рівне ставлення держави до різних конфесій.

Для обговорення подібних тем запрошую приєднуватися до групи Київська християнська традиція на ФБ - йдеться про традицію, яку от в такий спосіб намагається знищити Москва