понеділок, 11 червня 2012 р.

DVB-T2 СПАСИБО СЕГОДНЯШНЕМУ ПЛОХО, ЗА ТО, ЧТО ЗАВТРА БУДЕТ ХОРОШО!

Пільговикам, щоб безкоштовно отримати телетюнер, варто поспішати. Адже до 1 липня потрібно подати відповідну заяву в управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому.
Держкомтелерадіо звітує про ситуацію із забезпечення населення пристроями для прийому цифрового ефірного сигналу
Станом на кінець травня від громадян надійшло 650 тисяч заяв на отримання безкоштовного сет-топ-боксу. Заяви надходять до головних управлінь праці та соціального захисту населення облдержадміністрацій, повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення.

 
Через «гарячу телефонну лінію» Держкомтелерадіо надано консультації майже 15 тисячам громадян з приводу отримання сет-топ-боксів.
 
Щоб отримати безкоштовно сет-топ-бокс (телетюнер для прийому цифрового сигналу), малозабезпечені громадяни повинні до 1 липня 2012 року звернутися до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення із відповідною заявою.
 
Відповідно до урядової постанови, безкоштовно сет-топ-бокси можуть отримати:
- усі інваліди першої та другої групи (у тому числі інваліди війни цих груп);
- інваліди війни третьої групи;
- особи, які виховують дитину-інваліда, за умови що дитина проживає особи з малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»;
- особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.
 
За результатами тендеру, проведеного Держкомтелерадіо, буде закуплено і доставлено пільговикам 685 тисяч сет-топ-боксів на передбачені в держбюджеті 350 млн 120 тис. грн. Зміни до закону «Про Державний бюджет України на 2012 рік» буде додатково виділено 100 млн грн, що дозволить закупити ще 200 тис. пристроїв, підрахували в Держкомтелерадіо.
 

1 коментар:

Анонім сказав...

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення 29 травня 2012 року (вівторок) початок о 10.00 год.

вул. Прорізна, 2

Відкриття та затвердження порядку денного засідання Національної ради.
Доповідає: В. Манжосов

58. Про затвердження конкурсних умов.
Доповідає: В. Манжосов
59. Про оголошення конкурсу на отримання ліцензії на мовлення на вільних каналах мовлення багатоканальної телемережі МХ-5 (територіальна категорія мовлення – регіональне та місцеве мовлення).
Доповідає: В. Манжосов

Голова Національної ради В. Манжосов