середа, 4 квітня 2012 р.

РІВНЕ 1 & РИТМ

МАТЕРІАЛИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ НАРАДИ ВІД 03.04.2012 ПО ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОМУ ПРОЕКТУ
БЕЗ ОРГАНІЗОВАНОГО СЕРВІСУ В МІСТІ ТА ОБЛАСТІ, БАЖАЮЧІ ПЕРЕГЛЯНУТИ ЦИФРОВИЙ ПАКЕТ РИЗИКУЮТЬ “ВЛЕТІТИ” НА 1000-1500 ГРН.!!!```````````````В НАРАДІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ````````````````

Украинцы купят более 1 млн. цифровых приставок за год: прогноз

ТОВ ТРК РІВНЕ 1
Приймуть участь у конкурсі на цифрові канали мовлення !
НА ПРАКТИЦІ ЦЕ ОЗНАЧАЄ НАСТУПНЕ –
Боротьба буде відбуватися з мережевими мовниками, які в середовищі радіотелевізійників називаються “киянами”. В Рівненському мультиплексі МХ-5 розігруються два вільних місця, і перемога місцевих каналів була б логічною та справедливою. Оскільки зі справедливістью  у нас все гірше та гірше, втішимося вже сказаним в інших матеріалах –

НАРАДА
03.04.2012 ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РОДА
ГУБАНОВА О.В.

ЗА ПРОХАННЯМ ІНІЦІАТИВНОЇ ГРУПИ ПРОЕКТУ “ПІДПРИЄМСТВО ТМ”

“НОВА ШКОЛА” /ЛЕВЧЕНКО ЄВГЕНІЙ МАРКОВИЧ/
“МАКСМЕДІА УКРАЇНА” /СТРАТОНОВ ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ/
“РІВНЕПРОМЗВЯЗОК” /ПЛАТОНОВ ЛЕОНІД ІВАНОВИЧ/

ЗАПРОШЕНІ
“РІВНЕНСЬКА ОДТРК” /ВЕЛЕСИК АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ/
“РІВНЕНСЬКА ФІЛІЯ ДІЄ” /КУЖЕЛЬ ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ/НАКОНЕЧНИЙ ФЕДІР ЙОСИПОВИЧ/
“ПРЕДСТАВНИЦТВО НРЗПТР В ОБЛАСТІ” /ТАРАСЮК ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ/
“НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ” /ПАЛАДІЙЧУК СЕРГІЙ БОГДАНОВИЧ/
“МАКО” /МАЗЕПА МИКОЛА КОСТЯНТИНОВИЧ/
“РІВНЕНСЬКА ФІЛІЯ КРРТ” /ТАЛІМОНЧИК ВІКТОР ПОРФИРІЙОВИЧ/

час проведення 12:00
місце проведення
©Україна, Рівне, creative initiative group, 2011 рік


САМА ТЕМНА НІЧ НЕ БУВАЄ ВІЧНОЮ!

5 коментарів:

володимир сказав...

За 4 дня продано 10 тысяч приемников цифрового телевидения (за матеріалами ukranews.com)
Первая партия приемников цифрового телевидения продана всего за 4 дня.
Об этом заявил Виктор Галич, генеральный директор компании "Зеонбуд", которая является провайдером новой национальной сети цифрового телевидения.
Напомним, что 26 марта в регионы Украины была отправлена партия из 10 тысяч приемников цифрового телевидения. Эту информацию подтвердили и представители фирм поставщиков приемников.
"Да, действительно, за первые 4 дня продаж нами реализовано 5 090 штук приемников" – сказал Андрей Жолдаков, руководитель украинского офиса компании Strong.
Не менее оптимистичен и Максим Водолазкий, директор по развитию компании Romsat.
"Нам на этой неделе удалось реализовать уже 4950 шт. Откровенно говоря, нас приятно удивило стремление телезрителей смотреть современное, качественное телевидение" – отметил менеджер.

володимир сказав...

У торгівельну мережу Рівного надійшли перші партії перетворювачів цифрових сигналів, так звані «сеп-топ-бокси». Незважаючи на їхню досить високу ціну – 600 гривень, населення почало розкуповувати електронні пристрої. Однак гостро постало питання встановлення приймальних антен: колишні мережі колективного прийому телепрограм практично не придатні, а нових просто не існує – їх поки що нікому споруджувати та обслуговувати. Не виключено, що найближчим часом на дахах міських багатоповерхівок знову виросте ліс антен, що неодмінно призведе до пошкодження покрівель будинків. Не менш важливою проблемою буде й ремонт та сервісне обслуговування обладнання.
Аби випередити небажані події, в Рівненській обласній державній адміністрації за круглим столом за участі заступника голови Олексія Губанова зібралися представники організацій, котрі мають безпосередній стосунок до впровадження систем цифрового телебачення в регіоні. Своє бачення вирішення низки проблем, пов’язаних із впровадженням загальнонаціонального проекту, висловили на нараді представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області Дмитро Тарасюк, директор Рівненської філії Концерну РРТ Віктор Талімончик, начальник Рівненської філії Українського державного центру радіочастот Олександр Кужель, представники комерційних структур, які виявили бажання встановлювати та обслуговувати технологічне обладнання для приймання телепрограм у цифровому форматі.
Наступну подібну нараду заплановано провести у першій половині травня ц.р., після того, як буде одержано відповідні роз’яснення з Держкомтелерадіо України. Саме до цієї державної установи з низкою конкретних запитань уже звернулися керівники облдержадміністрації.

А ВИ КАЖЕТЕ УТОПІЯ...ПОКА ВДАЛОСЯ ТІЛЬКИ ЦЕ, АЛЕ І ЦЕ ВЖЕ НЕМАЛО...
ДАЛІ БУДЕ...

Анонім сказав...

МТС впроваджує індивідуальне пакетування для передплатників «Домашнього ТВ», при якому абоненти зможуть самостійно формувати список телеканалів, повідомляє CNews.
Абонентам пропонується більше 40 рейтингових каналів з абонплатою від 1 до 299 рублів. Серед них, зокрема, − мережа каналів Discovery, TiJi, «Наука 2.0», АXN Sci-Fi, XXL, Blue Hustler, «Нічний клуб», «Спорт 2», Gulli, Mezzo, MGM, «Дитячий», «Єврокіно», «Футбол», «Бізнес Про». Замовити канали можна безпосередньо в меню телевізійного тюнеру.
Послуги індивідуального пакетування доступні поки що лише мешканцям Москви та Московської області.
Для того щоб скористатися можливостями індивідуального пакетування, з початку квітня 2012 року абоненти мають можливість підключити пакет «Базовий» (76 телеканалів).
Також користувачам «Домашнього ТБ» доступні 7 тематичних пакетів з оновленої лінійки із щомісячною платою від 50 руб.: «Калейдоскоп», Discovery, «НТВ Плюс Кіно», «НТВ Плюс Спорт», «Viasat», «Еротика» і HD .
«Сьогодні телебачення повинне гнучко підлаштовуватися під потреби кожного глядача і пропонувати широкий вибір інтерактивних функцій, щоб успішно конкурувати з інтернетом за увагу аудиторії. Тому ми впроваджуємо принципово новий формат формування передплати на канали в рамках послуги «Домашнє ТБ» − що дозволяє телеглядачеві платити лише за ті канали, які йому цікаві.
Завдяки багатим можливостям інтерактивного ТБ − від перемотування програми і її запису до перегляду новинних порталів і спілкування в соціальних мережах − телебачення підлаштовується під індивідуальні потреби кожного користувача», − відзначає директор з розвитку фіксованого бізнесу МТС Дмитро Багдасарян.
У найближчому майбутньому МТС планує розширити надання послуги індивідуального телебачення і на інші регіони Росії.

makcmedia сказав...

ПОВНИЙ ТЕКСТ
У торгівельну мережу Рівного надійшли перші партії перетворювачів цифрових сигналів, так звані «сеп-топ-бокси». Незважаючи на їхню досить високу ціну – 600 гривень, населення почало розкуповувати електронні пристрої. Однак гостро постало питання встановлення приймальних антен: колишні мережі колективного прийому телепрограм практично не придатні, а нових просто не існує – їх поки що нікому споруджувати та обслуговувати. Не виключено, що найближчим часом на дахах міських багатоповерхівок знову виросте ліс антен, що неодмінно призведе до пошкодження покрівель будинків. Не менш важливою проблемою буде й ремонт та сервісне обслуговування обладнання.
Аби випередити небажані події, в Рівненській обласній державній адміністрації за круглим столом за участі заступника голови Олексія Губанова зібралися представники організацій, котрі мають безпосередній стосунок до впровадження систем цифрового телебачення в регіоні. Своє бачення вирішення низки проблем, пов’язаних із впровадженням загальнонаціонального проекту, висловили на нараді представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області Дмитро Тарасюк, директор Рівненської філії Концерну РРТ Віктор Талімончик, начальник Рівненської філії Українського державного центру радіочастот Олександр Кужель та Федір Наконечний, представники комерційних структур організовані в ІНІЦІАТИВНУ ГРУПУ, які виявили бажання встановлювати та обслуговувати технологічне обладнання для приймання телепрограм у цифровому форматі та представили проект ЄДИНОЇ МУЛЬТИСЕРВІСНОЇ ТРАНСПОРТНОЇ МЕРЕЖІ для міста та області, що включає мережу сервісів та власні канали доставки та виробництва контенту.
Наступну подібну нараду заплановано провести у першій половині травня ц.р., після того, як буде одержано відповідні роз’яснення з Держкомтелерадіо України. Саме до цієї державної установи з низкою конкретних запитань уже звернулися керівники облдержадміністрації.

володимир сказав...

Вещатели хотят убрать из регионального цифрового эфира компании-пустышки
«ЛИГАБизнесИнформ», «proIT» // 11.04.2012
Независимая ассоциация вещателей пытается через суд добиться отмены выдачи лицензий на цифровое ТВ ряду родственных компаний, передает «ЛигаБизнесИнформ».В Окружном административном суде Киева сегодня будет рассматриваться иск ассоциации, которая хочет отменить результаты цифрового конкурса в регионах.
В иске также заявлено требование об отмене решений о выдаче лицензий пятерке компаний - Ариадна ТВ, Новый формат ТВ, Партнер ТВ, Лидер ТВ и ТВ Выбор.
Все компании связаны между собой через учредителей. По информации «proIT» первые три имеют общего соучредителя – Виталия Морозова. «ТВ Выбор» возглавляет Александр Андриященко, он же – соучредитель «Ариадны ТВ». Директор «Лидера ТВ» - Юрий Пузыренко, он же – соучредитель «Партнер ТВ».
«В прошлом году документы на конкурс сначала должны были подаваться до 20 июня, а эта пятерка была создана где-то 12 июля. У этих компаний пересекаются учредители, директора, уставы, программа. И эта пятерка, в результате того, что был продлен срок подачи документов, получила лицензии фактически на четверть каналов, которые лицензировались», - заявили в ассоциации.
«Если суд удовлетворит наши исковые требования, в результате освободится четверть ресурса, которая была отдана фирмам-однодневкам. И этот ресурс будет выставлен на конкурс», - подчеркивают в НАМ. Кроме того, если результаты конкурса отменят, всем участникам вернут конкурсную гарантию, которая для региональных вещателей составляет 10% от лицензионного сбора (от 280 грн. до 9,6 тыс.грн., в зависимости от населенного пункта).