середу, 28 березня 2012 р.

Тарифи на ЖКП залежатимуть від доходів

Комунальні тарифи - залежно від доходу. Мінрегіонрозвитку пропонує нараховувати плату за квартиру за новим принципом. Соціально незахищеному населенню - субсидії. Заможним, залежно від заробітків, - вищі розцінки. У відомстві вважають, що це сприятиме кращим розрахункам і покриттю видатків на утримання будинків.


Як рівнянам проконтролювати ЖКП?

Згідно з рішенням сесії міськради, у Рівному мешканці кожного багатоповерхового будинку можуть обрати старшого по будинку.
ДИВИТИСЯ



2 коментарі:

володимир сказав...

У Рівненській області співробітники СБУ затримали на хабарі керівника комунального підприємства.
Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі УСБУ у Рівненській області, співробітники СБУ задокументували та припинили протиправну діяльність керівника одного з комунальних підприємств Гощанського району.
Посадовець, погрожуючи звільненням з роботи, вимагав від підлеглої 4 тисячі гривень хабара за зняття з неї дисциплінарного стягнення у вигляді догани та непритягнення її до повторної дисциплінарної відповідальності.
22 березня співробітники СБУ затримали керівника комунального підприємства «на гарячому» у власному кабінеті, після одержання ним частини хабара.
За матеріалами СБУ прокуратура області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара поєднаного з вимаганням). Згідно санкції статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
Джерело:
ZAXID.NET

Анонім сказав...

За такий "приход" пустили в "расход".