пʼятницю, 30 березня 2012 р.

РИТМ ОНЛАЙН

РИТМ ОНЛАЙН
Интернет- проект «RitmOnline.net» является логическим продолжением для всех тех, кто любит слушать в радио-эфире города Ровно всегда актуальные и абсолютно свежие музыкальные ритмы, которые звучат на радио «Ритм» 90, 9 FM всего два часа в сутки. Теперь мы круглосуточно в режиме Non Stop вместо того, чтобы пропагандировать отдельные жанры и направления современной музыки, просто создаем хорошее, бодрое и позитивное настроение именно тогда, когда вам это действительно нужно. У нас большие планы относительно дальнейшего развития нашего сайта. Мы не перестанем вас удивлять. Мы намерены радовать не только ваши уши, но и ваши глаза, сердца и души, потому что верим в то, что жизнь прекрасна всегда и везде. Мы живем в европейском городе Ровно, который с каждым днем, не смотря ни на что, становится лучше. Мы любим всех его чудесных жителей и бесконечно рады гостям со всего мира. Да здравствует Интернет!

Как записать музыку с онлайновых радиостанций

GfK: більше 20% киян слухають радіо через інтернет


Інтернет-проект «RitmOnline.net» є логічним продовженням для всіх тих, хто любить слухати в радіо-ефірі міста Рівного завжди актуальні та абсолютно свіжі музичні ритми, що звучать на радіо «Ритм» 90,9 FM лишень дві години на добу. Відтепер ми цілодобово в режимі Non Stop замість того, щоб пропагувати окремі жанри та напрямки сучасної музики, просто створюємо гарний, бадьорий та позитивний настрій саме тоді, коли вам це насправді потрібно. У нас великі плани щодо подальшого розвитку нашого сайту. Ми не перестанемо вас дивувати. Ми маємо намір радувати не тільки ваші вуха, але і ваші очі, серця і душі, тому що віримо в те, що життя прекрасне завжди і всюди. Ми живемо в європейському місті Рівне, яке з кожним днем, не дивлячись ні на що, стає кращим. Ми любимо всіх його чудових мешканців і безкінечно раді гостям з усього світу. Хай живе Інтернет!

2 коментарі:

makcmedia сказав...

Радіо "Ритм" працює щодня на частоті 90,9 ФМ в проміжках часу з 13:00 до 14:00 та з 20:00 до 21:00 години згідно ліцензії на мовлення НР №0510-М від 20.03.2008 р. На даній частоті здійснює своє мовлення також мережева всеукраїнська радіостанція "Люкс-ФМ".

За різними оцінками спільний рейтинг та популярність цих двох радіостанцій у нашому регіоні серед радіослухачів є сьогодні одними з найвищих.

Михаил Михайлович сказав...

Ми ставимо собі за мету створення сучасної потрібної рівнянам радіостанції. Ми піднімаємо в ефірі проблеми, які їх дійсно турбують. Ми чесно інформуємо людей про те, що відбувається поруч із ними щодня
Окрім сучасності, нас також цікавить історія, культура та традиції нашого краю. Адже, без знань про них неможливе повноцінне майбутнє.
Музичний формат радіо «Ритм», повністю відповідає назві нашої радіостанції – це сучасна, а тому переважно електронна ритмічна музика.Більшість музичних доробків, що звучать у нашому ефірі, - представляють творчість українських та місцевих виконавців. Ця ніша має свого сталого слухача і постійних, вдячних нам, шанувальників. http://www.proradio.org.ua/regions/antopil-fm2.php