суботу, 7 січня 2012 р.

РАДІО РІВНЕ РИТМ ОНЛАЙН

ТЕСТОВИЙ РЕЖИМ 24 х 7 НА
http://ritmonline.net/

Рівненська область

7 коментарів:

Анонім сказав...

Будь ласка, коментарі.

Анонім сказав...

16-01-2012

У Рівному стартував інформаційний ресурс «Рівненські новини»
У Рівному запустили нове інтернет-видання під назвою «Рівненські новини» (rivnenews.com.ua). Про це «Телекритику» повідомила редакція ресурсу.

«Рівненські новини» - це інформаційно-новинний портал, який представляє собою видання з оперативними новинами, редакційними статтями і колонками колумністів, а також додатковими інтерактивними сервісами - мережеве спілкування, оголошення, інформери, веб-камери і т.п.

«Політика нашого ресурсу, в першу чергу, спрямована на своєчасне надання найсвіжіших новин, створення і підтримку найбільш зручного доступу до інформації, а також забезпечення можливості участі в проекті читачів. Наша мета - створити найбільш повний, сучасний і доступний сервіс», - коментує шеф-редактор видання «Рівненські новини» Андрій Андрощук.

Інтернет-видання розпочало роботу з 1 січня 2012, однак «Рівненські новини» поки що перебувають на стадії «базової комплектації». Не всі сервіси на початку будуть доступні для перегляду та опрацювання, але в ході розвитку сайту передбачається, що їх кількість збільшуватиметься.

Як уточнили ТК в редакції, засновником видання є приватне підприємство БМГ.

«Телекритика»



© 2001—2012, «Телекритика». Всі права застережено

Анонім сказав...

ЗВІТ
ТОВ «Телерадіокомпанії «РИТМ» за 2008 рік
(про виконання вимог чинного законодавства та ліцензійних зобов’язань)
Відповідно до листа Національної Ради № 17/688 від 14.03.08 р. нами оформлена заява про видачу висновку щодо ЕМС РЕЗ звукового мовлення радіомовної служби по формі Р-2, для замовлення прорахунку радіочастоти в діапазоні 87,5 – 108 МГц в ДП «УДЦР» для с.Антопіль Рівненської області та погоджена в РФ ДП “УДЦР”. Відповідний лист на адресу представника Нацради в Рівненській області, Рівненській філії КРРТ та Рівненській філії ДП “УДЦР” нами направлено відповідно до процедури проходження питання.
20 листопада 2008 року ТОВ “Телерадіокомпанія “РИТМ” (ліцензія НР № 0510м від 20 березня 2008 року) з позивними “Радіо “РИТМ” на частоті 90,9 ФМ в Рівному була вимкнута з ефіру в с.Антопіль (вежа Рівненської філії Концерну РРТ) за письмовою вказівкою директора Талімончика В.П. о 20.00 год. без жодного попередження в усній чи письмовій формі. Радіо працювало в ефірі з 1 травня 2008 року і не отримувало жодних приписів про порушення Законодавства України, умов ліцензії чи умов господарського договору № 01-05.2008/0 від 01 травня 2008 року між ТОВ «ТРК «РИТМ» та ЗАТ «ТРК «ЛЮКС» який був визначений за умовами ліцензіцї оператором телекомунікацій на частоті 90,9 ФМ для нашої організації.
Таким чином, законний мовник ТОВ ТРК “РИТМ” був обмежений в правах на мовлення, згідно з Ліцензією, і несе моральні та матеріальні збитки.
Оскільки посадова особа, державний службовець – Талімончик В.П. вчинив дію, що порушила ЗУ «Про телебачення та радіомовлення» в частині Ст..5 п.п. 1, 2, 3, Ст..7 п.3, Ст..23 п.п. 1, 9, Ст..27 п.6, 7, Ст..50 п.1, Ст..59 п.1, Ст..72 п.1, 2, 4, дію яка не передбачена повноваженнями працівника концерну РРТ, яка порушила права власників ліцензії на мовлення на частоті 90,9 МГц (відповідні Ліцензії та договір № 01-05.2008/0 від 01 травня 2008 року) ТОВ «ТРК «РИТМ»(вимкнено з ефіру) та ЗАТ «ТРК «ЛЮКС»(виходило в проміжки часу ТОВ «ТРК «РИТМ» 20,21,22,23,23 листопада з причини втручання в комутаційне обладнання Талімончика В.П.), поставила підприємство ТОВ «ТРК «РИТМ» в умови неможливості проведення господарської діяльності передбаченої Статутом підприємства (отримання коштів на рахунок, виплата з/плати, сплата податків, сплата кредитів, виконання договірних зобовязань інше) ми звернулися з відповідними листами до обласної прокуратури (вих.№ 211108/4 від 21 листопада 2008 р.) та Голови Рівненської ТВК з виборів міського голови Рівного (вих.№281108/1 від 28 листопада 2008 р.). Окрім прокурора області, копії звернення надіслані: педставнику Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення в Рівненській області Д. Тарасюку, генеральному директору ЗАТ «ТРК «ЛЮКС» Р. Андрейку, Президенту Концерну РРТ А. Антоненку, голові Рівненської ОДА В. Матчуку, голові РОО «Комітет виборців України» О. Горецькому , голові РОО «Незалежна медіа-профспілка України» С. Штурхецькому, дректору Рівненської філії КРРТ В. Талімончику, правозахисним організаціям України з прханням вжити негайних заходів передбачених чинним законодавством по припиненню протиправних дій Талімончика В.П., відновленню мовлення радіо «РИТМ» та притягнення відповідальних у порушенні законодавства осіб до відповідальності.

Анонім сказав...

Відключення «Радіо Ритм» з ефіру відбулося з грубими порушеннями законодавства, оскільки Закон України «Про телебачення та радіомовлення» передбачає, що під час виборчих кампаній діяльність ТРК регламентується ЗУ «Про телебачення та радіомовлення» Статтею 50, а зупинка мовлення (дія ліцензії) до закінчення виборчого процесу може бути зроблена виключно за поданням ТВК і відповідним рішенням Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення або за рішенням суду (Закон України «Про телебачення та радіомовлення» Стаття 70, 71, 72, 73, 74). Після п’ятиденного мовчання у вівторок 25 листопада на адресу ТОВ «ТРК «РИТМ» надійшов факс від дирекції Рівненської філії КРРТ за підписом директора Талімончика В.П. де робиться спроба перевести проблему відключення у площину нібито відсутності додаткових господарських договорів, які не передбачені регламентом ліцензування мовників у цьому випадку, оскільки згідно РІШЕННЯ № 444 від 05.03.2008, м. Київ, Протокол № 9 Про заяву ЗАТ „ТРК Люкс”, м. Львів, щодо видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц Національна Рада визначила п.2. Оператор телекомунікацій на частоті 90,9 МГц у с. Антополі Рівненської обл. – ЗАТ „ТРК Люкс”, м. Львів, а РІШЕННЯ № 445 від 05.03.2008, м. Київ, Протокол № 9 Про заяву ТОВ „ТРК „Ритм”, с. Антопіль Рівненської обл., щодо видачі ліцензії на мовлення з використанням частоти 90,9 МГц у с. Антополі Рівненської обл. у с. Антополі Рівненської обл. Національна Рада визначила п.2. Оператор телекомунікацій на частоті 90,9 МГц у с. Антополі Рівненської обл. – ЗАТ „ТРК Люкс”, м. Львів (Закон України «Про телебачення та радіомовлення» Стаття 27 п.6 «умови ліцензії визначаються Національною Радою за погодженням з претиндентами на отримання ліцензії в порядку, визначеному цим Законом, та затверджуються рішенням Національної ради», п.7 «ліцензіат зобовязаний виконувати умови ліцензії».)
Відповідно до ліцензійних умов оператор телекомунікацій на частоті 90,9 МГц ЗАТ «ТРК «ЛЮКС» до виходу в ефір забезпечив оформлення відповідних договорів з РФ КРРТ (договір №25 від 30.04.2008 року «…обслуговування технічних засобів мовлення ЗАТ «ТРК «ЛЮКС» здійснюється РФ КРРТ…») та дозволів на придбання, будівництво та експлуатацію передавальних засобів, використання радіочастотного ресурсу а ТОВ «ТРК «РИТМ» на підставі договору з оператором телекомунікацій отримало вихід до ефіру через засоби комутації які є невідємною частиною цілісного комплексу обладнання ЗАТ «ТРК «ЛЮКС» по договору № 01-05.2008/0 від 01 травня 2008 року керування якими за договором здійснюється оператором телекомунікацій (додаток №5 до ліцензії НР №0510-м) а обслуговування РФ КРРТ (договір №25 від 30.04.2008 року). Таким чином жодних відокремлених частин обладнання, ліній звязку які можуть бути предметом заключення додаткових господарських угод між ТОВ «ТРК «РИТМ» та РФ КРРТ немає і претензії дирекції РФ КРРТ безпідставні, юридично невмотивовані а дії протизаконні. Згідно Законодавства України власнику Ліцензії не може бути відмовлено в наданні послуг в разі наявності на радіотехнічному обєкті РФ КРРТ відповідного комутаційно-передавального обладнання (Закон України «Про телебачення та радіомовлення» Стаття 23 п.9 «ліцензія на мовлення, видана Національною радою, є єдиним та достатнім документом, що надає ліцензіату право відповідно до умов ліцензії здійснювати мовлення, користуватися каналами мовлення за умови наявності у володільців радіоелектронних засобів передбачених законом дозволів на експлуатацію»). Відповідно до Акту № 4(п)Рв/2/08-12/ позапланової перевірки дотримання телерадіоорганізацією законодавства України та умов ліцензії від 24 грудня 2008 року проведеної за наказом Голови Національної ради № 6/789 від 04 грудня 2008 року за період від 01 травня 2008 року жодного порушення ТОВ «ТРК «РИТМ» не зафіксовано, що підтверджує неправомірність дій РФ КРРТ.

Анонім сказав...

Процесуальне рішення Прокуратури Рівного № 4/4 пр-08 від 12.12.08 року нами оскаржене в Прокуратуру області (вих.№241208/1 від 24грудня 2008 року), яка направила повторно для розгляду по суті звернення ТОВ «ТРК «РИТМ» за фактом незаконних дій директора РФ КРРТ (вих.№07-906/2)-1444-08 від 09.01.09 року), у звязку з чим припинено мовлення, з вимогою ретельно перевірити доводи заявника. Причинені нам збитки трактуются як недоотриманий прибуток з діяльності відповідно до умов Ліцензії згідно додатку № 5 в частині проміжків рекламного часу та його вартості. На пресконференції, що була проведена для Рівненських ЗМІ за нашою ініціативою 23 грудня 2008 року директором РФ КРРТ Талімончиком В.П. було публічно визнано втручання в комутацію «Радіо РИТМ» за вказівкою отриманою від керівництва концерну РРТ (відеоматеріали телеканалів «Рівне 1», «РТБ» РОДТРК).
Схиляння нас до заключення додаткових господарських угод є порушенням Законодавства України та умов видачі ліцензії, оскільки заключення угод не передбачених процедурою може бути протрактовано Національною радою як порушення умов ліцензування і бути приводом до порушення процедури анулювання ліцензії. Для повторної прокурорської перевірки на обєкті РФ КРРТ (с.Антопіль) 02 лютого 2009 року о 09.00 год. ми запрошували представника концерну РРТ (вих.№290109/1 від 29 січня 2008 року), оскільки дії Талімончика В.П. не узгоджуються ні з Законодавством України ні з передбаченим порядком ведення ділової переписки ні з здоровим глуздом. Під час повторної прокурорської перевірки на обєкті Рівненської філії КРРТ в присутності помічника прокурора м.Рівне юриста 3 класу Салайчука Т.І., представника Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення в Рівненській області Тарасюка Д.В., директора РФ КРРТ Талімончика В.П., директора ТОВ «ТРК «РИТМ» Стратонова В.Г., нами було продемонстровано, що все передбачене умовами ліцензування та заключеними договорами (див. вище) обладнання та лінії звязку ( Договір №01112006/RV між ТОВ «ТРК «РИТМ» та ППФ «ДАН») знаходяться у наявності та в робочому стані і тільки неаргументована позиція Талімончика В.П. стоїть на заваді відновлення мовлення, про що ми повідомили керівництво концерну РРТ (вих.№030209/1 від 03 лютого 2009 року) та прокуратуру м.Рівне (вих.№030209/2 від 03 лютого 2009 року).
Оскільки Законом України «Про основи національної безпеки України» прояви обмеження свободи слова та доступу громадян до інформації визначено серед основних реальних та потенційних загроз національній безпеці України в інформаційній сфері (стаття 7), і статті 17 Конституції України, за якою забезпечення інформаційної безпеки є однією з найважливіших функцій держави, ми звернулися до УСБУ в Рівненській області з заявою про розслідування по даному факту.
Враховуючи необхідність відновлення мовлення та домовленості з ЗАТ «ТРК «ЛЮКС» зараз узгоджуються нові техумови, що враховують ситуацію з невмотивованим відключенням та її. унеможливленням в подальшому. За сприятливих умов відновлення мовлення планується в березні 2009 року.

володимир сказав...

Використання фонової музики стає все більшою необхідністю в умовах розвитку ресторанного бізнесу. Часто менеджери ресторанів та кафе обмежуються трансляцією традиційного радіо, змушуючи клієнтів слухати одні й ті ж пісні, що перериваються рекламними роликами і розмовами ді-джеїв. При цьому варто задуматися про те, як подібний вибір може позначитися на відвідуваності закладу і вплинути на його імідж.

Інтернет-радіо - зручне і сучасне рішення по створенню саунд-дизайну Вашого закладу.

Переваги інтернет-радіо:
Немає необхідності міняти диски;
Відсутність чужої реклами й розмов;
Музичне оформлення в режимі нон-стоп 24 години на добу;
Можливість трансляції за індивідуальною схемою;
Простота технічного обслуговування.

Можливості для Вашого бізнесу:
Широкий перелік композицій для плей-листа;
Формування унікального аудиостиля;
Вставка фірмового джинглу;
Озвучування корпоративних промоакцій;
Використання інтернет-радіо для піару закладу.

Анонім сказав...

ЗВІТ
представника Національної ради України
з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області
Тарасюка Дмитра Володимировича
за 2009 рік
20 листопада 2008 року на Рівненщині стався безпрецедентний випадок: без будь-яких письмових попереджень чи претензій до ТРК "Ритм" (ліцензія НР № 0510-м від 20.03.2008 року, здійснює мовлення на частоті 90,9 мГц у м. Рівне обсягом 2 години на добу; основний мовник на цій частоті – ТРК "Люкс" з м. Львів) директор Рівненської філії Концерну РРТ Талімончик В.П. вимкнув цю радіостанцію з ефіру, мотивуючи в усній формі свій поступок тим, що ТРК "Ритм" не уклала господарської угоди з філією Концерну РРТ. Таким чином керівник філії допустив грубе порушення чинного в Україні законодавства – перебрав на себе повноваження і Національної ради, і суду, миттєво позбавивши власника ліцензії законного права на здійснення мовлення. Про перебіг подій довкола ТРК "Ритм" представник в оперативному порядку інформував Національну раду, розслідуванням конфлікту займалася прокуратура міста Рівне. Мовлення "Ритму" вдалося відновити лише 2 квітня 2009 року. ТРК "Ритм", незважаючи на те, що, відповідно до ліцензії, здійснює мовлення лише дві години на добу, в другому півріччі 2009 року кардинально змінила програмне наповнення ефіру, максимально наблизивши його до заявленої програмної концепції. Зокрема, в ефірі зазвучали циклові інформаційні передачі "Пряма мова", "В межах цейтноту", "Зворотній зв'язок", просвітницькі – "80 тисяч льє під водою", "Погода на колесах", "Будмайданчик", культурологічні – "Наше місто" та "Навколо Рівного".
Позитивним моментом в діяльності ТРК "Ритм" стало запровадження у вересні 2009 року режиму прямого мовлення (раніше всі передачі транслювалися в запису через відсутність способу доставки сигналу на радіотрансляційну вежу в с. Антопіль Рівненського району, що розташована в 12 кілометрах від обласного центру). http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/publication/content/4054.htm